TAGPATIKÁINKNAK
ZÁRT OLDAL

MINDENT AZ ALLERGIÁS
ORRDUGULÁSRÓL
Mi okozza az allergiás orrdugulást? Mi történik a színfalak mögött a szervezetben, aminek hatására a folytonos orrfújás és tüsszögés keseríti az allergiások életét? Hogyan juthatunk ilyenkor is levegőhöz? A kérdések után jöjjenek a válaszok is.
Tovább

EGYEDÜL NEM MEGY…
a krónikus sebek kezelése sem
Miért is kell erről beszélnünk?! Hiszen még a cink­hiarulonát tartalmú Curiosa gél is hatékonyabb csapatban...
Tovább

AZ AFTÁK KEZELÉSE
Az afta tüneteinek enyhítése – Erre vágyik az aftától szenvedő emberek többsége.

A kezelést az afták gyakoriságának és az érintett terület nagyságának megfelelően kell meghatározni. A visszatérő afták különféle készítményekkel kezelhetők.
Tovább

A KORPÁSODÁS
KÜLÖNBÖZŐ TÍPUSAI
Ha a korpásodás minden igyekezete ellenére sem múlik, akkor ideje megváltoztatnia a kezelését! Elmondjuk, hogyan kezelje a száraz és zsíros korpát, valamint elmagyarázzuk a kettő közötti különbséget.
Tovább

EMÉSZTÉSI ZAVAROK?
TELTSÉGÉRZET?
HASI DISZKOMFORT?
Egy kis segítséggel, könnyedén orvosolható a panasz!
A hasi panaszok, mint például a görcsök, a puffadás és a teltségérzet mindenki számára ismert tünetek, minden harmadik beteg küzd ilyen jellegű problémákkal.
Tovább

ÉLETMÓDTANÁCSOK
DERÉKFÁJÓSOKNAK
A derékfájdalom megelőzéséhez egy alapvető szabályt nagyon fontos betartanunk: bármilyen munkát vagy tevékenységet is végzünk hátunkat/gerincünket mindig tartsuk egyenesen! A következőkben bemutatjuk, hogy ezt hogyan valósíthatjuk meg a hétköznapokban.
Tovább

A NAGY DÖNTÉS
Magától semmi sem változik – tedd meg Te az első lépést!
„Stresszmentes életmód” – milyen divatos kifejezés manapság, csak épp arról feledkezünk meg, hogy ez gyakorlatilag nem létezik.
A stressz mindennapjaink része – éljünk bárhol, legyünk bármilyen élethelyzetben. Szinte észrevétlenül szövi át életünket ez a jelenség, kiiktatni pedig legtöbbünk számára lehetetlen...
Tovább

MARADJON AKTÍV LÁBAI
EGÉSZSÉGE és SZÉPSÉGE
érdekében is!
A vénás problémák kozmetikai problémákká is válhatnak, különösen nyáron, amikor megmutatná a lábait. Az egész év folyamán többféle dolgot is tehet még, hogy a vénás rendszerét erősítse.
Tovább

SZÚNYOGOK és
SZÚNYOGCSÍPÉS
A szúnyogok a legidegesítőbb, csípő rovarok közé tartoznak. Nem valószínű, hogy magát a csípés pillanatát észrevesszük, de az azt követõ tünetek (gyulladás és viszketés) nagyon kellemetlenek lehetnek.
Tovább

MENNYI IDEIG TART
megszabadulni A NÁTHÁTÓL?
Ne hagyd, hogy a szipogás lelassítson! A mai felgyorsult világban nincs időd a megfázásra. Üzleti vagy turistautak, összejövetelek – ezek mind olyan fontos események, amelyekről nem szeretnél lemaradni. Ezért jó tudni, mennyi idő alatt tudsz megszabadulni a bosszantó náthától.
Tovább

TÉVHITEK A LESZOKÁSSAL
KAPCSOLATBAN
Aki abbahagyja a dohányzást, az meghízik; a nikotin káros; a nikotinpótló terápia költségesebb, mint a cigaretta... sok rémtörténetet hallani arról, hogy mi történik akkor, ha Ön abbahagyja a dohányzást. Oszlassuk el ezeket a tévhiteket!
Tovább