TAGPATIKÁINKNAK
ZÁRT OLDAL

NE HAGYD, HOGY A MEGFÁZÁS
LEDÖNTSÖN A LÁBADRÓL!
A hűvös, nyirkos idő beköszöntével gyakran a megfázást és influenzát okozó vírusok is megjelennek. Az alábbi tippek segítségével azonban hatékonyan küzdhetsz a betegség ellen, vagy ha már kialakult, enyhítheted a tüneteket.

Mivel ősszel és télen kevesebb friss zöldséget és gyümölcsöt fogyasztunk, valamint a hideg-meleg drasztikus váltakozását sem viseli könnyen a szervezetünk, ilyenkor hajlamosabbak vagyunk megfázni. Érdemes tehát ebben az időszakban támogatni az immunrendszer működését, például úgy, hogy C-vitamin, D-vitamin és cink tartalmú multivitamin készítmény szedésével egészítjük ki étrendünket. A rendszeres sportolás szintén ellenállóbbá tehet, azonban fontos, hogy a mozgás után ne menj ki izzadtan a hidegbe! A vírusok elleni védekezésben kiemelt szerepe van továbbá a higiéniának, mindenekelőtt a rendszeres, kellően hosszú ideig tartó kézmosásnak. A szájat és orrot fedő arcmaszk viselése és a zsúfolt helyek kerülése szintén erősen ajánlott - bármilyen légúti vírusfertőzés elleni védekezésről is van szó!

Előfordul azonban, hogy sokat tettél a megelőzés érdekében, mégis lebetegszel. Ilyenkor segít az Aspirin© Plus C, ami hatékony készítmény a megfázáshoz kapcsolódó tünetek - például a fejfájás, a torokfájás és a láz - kezelésére, továbbá C vitamint is tartalmaz.

Az Aspirin© Plus C nem tartalmaz cukrot, így szigorú diéta vagy cukorbetegség esetén is szedheted. Pezsgőtabletta formájából adódóan könnyedén bevehető gyógyszer. Aspirin© Plus C – Kezdődő megfázás esetén


Az Aspirin© Plus C 400 mg/240 mg pezsgőtabletta acetilszalicilsav és aszkorbinsav hatóanyag tartalmú, vény nélkül kapható gyógyszer.
Bayer Hungária Kft., 1123 Budapest, Alkotás u. 50.
L.HU.MKT.CC.25.08.2020.2361